MelCloud


MELCloud a felhő alapú irányítás új generációjának tagja, mellyel a Mitsubishi Electric légkondicionáló és Ecodan fűtő termékeit vezérelheti. A MELCloud a gondtalan kezelés élményét nyújtja a felhasználóknak, mindegy, hogy éppen úton vannak, vagy otthon a kanapén pihennek. 

A Mitsubishi Electric termékeinek elérése és kezelése soha nem volt még ilyen egyszerű, ráadásul az elérés asztali gépek, tabletek és okostelefonok egész soráról lehetséges.

https://play.google.com/store/apps/details?id=mitsubishi.wifi.android.mitsubishiwifiapp   https://itunes.apple.com/hu/app/melcloud-by-mitsubishi-electric/id667989366?mt=8

A MELCloud élő vezérlést, valamint heti időzítést is kínál. Így rugalmasan, egy helyről vezérelheti Mitsubishi Electric légkondicionáló, illetve fűtési rendszereit, mindössze egyetlen készüléket használva. 

A helyi és távoli rendszerek hibáinak naplózása, valamint hibaüzenetek küldése szintén lehetségessé válik, ha a rendszereket aMELCloud hoz csatlakoztatja. 

Emellett a MELCloud alkalmazás olyan helyspecifikus információkat is nyújt, mint például az időjárási adatok vagy az ügyfélszolgálat elérhetőségei.
Mitsubishi Electric Melcloud


A készülék raktárról azonnal átvehető!


Árajánlatkérés, megrendelés:

Czene Tamás
Alfa Kkt
1224 Budapest Botond u. 26.
Tel:+36-20-555-2027